fbpx

Audiat din nou, Gheorghe Dincă şi-a menţinut la DIICOT declaraţiile privind uciderea celor două fete răpite

Image
Image

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu, a fost audiat timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT Bucureşti. Avocatul său a declarat că bărbatul din Caracal şi-a menţinut declaraţiile privind uciderea Alexandrei şi a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Gheorghe Dincă a ieşit de la DIICOT după aproape nouă ore de audieri, scrie News.ro. La ieşire, avocatul său a afirmat că acesta şi-a menţinut declaraţiile conform cărora le-a ucis pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani care apucase să sune la 112, şi pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în luna aprilie.

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetările la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, informează România TV, citând surse judiciare. Cercetările la faţa locului se vor face în prezenţa lui Dincă, care va fi adus de la Bucureşti. Tot vineri, ar urma să fie prezentate rezultatele probelor şi resturilor presupus umane preluate de la locuinţa bărbatului.

(Foto: EVZ)

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.