Bărbat arestat pentru tentativă de omor după ce și-a lovit concubina timp de o noapte

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, „începând din seara zilei de 30 martie şi până în dimineaţa zilei următoare, cu intenţie indirectă de a o omorî, inculpatul, N.D.B., i-a aplicat concubinei sale, în vârstă de 50 de ani, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice”.
Reținut în primă fază pentru 24 de ore, agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, duminică, procurorii solicintând arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile. Judecătorul a acceptat propunerea procurorilor. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată. Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat.
Potrivit olt-alert.ro, Parchetul Olt precizează că „punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie”.
Foto cu caracter ilustrativ.


Image