fbpx

Bărbat arestat pentru tentativă de omor după ce și-a lovit concubina timp de o noapte

Image
Image

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, „începând din seara zilei de 30 martie şi până în dimineaţa zilei următoare, cu intenţie indirectă de a o omorî, inculpatul, N.D.B., i-a aplicat concubinei sale, în vârstă de 50 de ani, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice”.
Reținut în primă fază pentru 24 de ore, agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, duminică, procurorii solicintând arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile. Judecătorul a acceptat propunerea procurorilor. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată. Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat.
Potrivit olt-alert.ro, Parchetul Olt precizează că „punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie”.
Foto cu caracter ilustrativ.


Image

Publish modules to the "offcanvas" position.