Continuă ancheta în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. Ce a identificat scannerul performant

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Medicii legiștii i-au anunțat pe procurori că rămășițele găsite într-o pădure de lângă Caracal provin de la o tânără cu vârsta între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Identitatea urmează să fie stabilită de expertiza ADN. În paralel a continuat și investigația în curtea lui Gheorghe Dincă. Un scaner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a identificat mai multe anomalii sub pământ, unde procurorii vor începe să sape în zilele următoare.

Concret, aparatura pentru scanarea pământului a identificat zece zone care ar putea să ridice probleme, relatează Digi 24. Aici se vor face în aceste zile săpături. Este posibil să fi fost îngropate acolo mai multe lucruri, dar cel mai negru scenariu ar fi găsirea de fragmente osoase de orgine umană.

Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adâncime de până la 3,5 metri în pământ şi puţin peste 1 metru dacă solul a fost acoperit cu beton, mai notează sursa citată. Cercetarea vizează o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi.

În paralel, medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite în pădure. Ei confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Rezultatul expertizei medico-legale au fost transmise procurorilor DIICOTcare anchetează cazul crimelor de la Caracal.

Image