fbpx

Continuă descoperirile macabre în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. Ce au găsit anchetatorii în una dintre gropi

Image
Image

Anchetatorii au găsit probe noi în cazul adolescentelor dispărute din judeţul Olt. Criminaliștii au descoperit cenușă într-una dintre cele 37 de gropi din curtea lui Gheorghe Dincă, unde oamenii legii au săpat după ce un scanner le-a arătat că acolo se ascunde ceva.

Legiștii vor analiza noile probe, ca să afle dacă au de-a face cu cenușă umană, notează Digi 24. În urmă cu câteva zile, cei 65 de anchetatori detașați la Caracal au găsit multe oase, cele mai multe de proveniență animală în zecile de gropi identificate. Unele dintre fragmentele osoase, însă, le-au atras atenția criminalistilor. Ei au fost trimise la analize, mai aminteşte sursa citată.

Săptămâna viitoare, căutările se vor axa din nou pe interiorul locuinței lui Gheorghe Dincă. Achetatorii vor scana pereţii casei, pentru a vedea dacă bărbatul în vârstă de 66 de ani a ascuns ceva în spatele lor, mai arată Digi 24.

Totodată, în urmă cu câteva zile, INML a comunicat că au fost reluate analizele genetice şi antropologice şi pe restul probelor pe care specialiştii le-au pus la dispoziţie.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.