fbpx

Crime Caracal: Mandatul de percheziţie a fost prelungit, încep săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă

Image
Image

Ancheta în cazul crimelor din Caracal e departe de final. Mandatul de percheziție în locuința lui Gheorghe Dincă a fost prelungit pentru zece zile.

Pentru a descoperi noi probe, procurorii vor începe și săpăturile în curtea individului care a recunoscut uciderea a două adolescente, transmite luni Digi 24Până atunci, au fost audiați noi martori. Pe lângă declarații, aceștia au dat probe biologice și au fost amprentați, pentru a se stabili dacă au sau nu vreo legătură cu faptele de care e bănuit fostul mecanic auto.

Pe de altă parte, rezultatele ADN ale fragmentelor osoase, găsite în pădurea de lângă Caracal, vor fi gata la finalul acestei săptămâni, mai arată sursa citată. La ultimele percheziții făcute la Caracal, în locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge. „Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparin”, au precizat surse judiciare pentru Mediafax.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.