Directorul adjunct al Poliţiei Locale Slatina a accidentat două persoane pe trecerea de pietoni

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Directorul executiv adjunct al Poliţiei Locale Slatina a accidentat luni, în timp ce se afla la volanul unei maşini de serviciu, două persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din zona centrală a municipiului.
Cele două persoane, un tânăr de 15 ani şi altul de 34 de ani, au fost acroşate de o maşină în timp ce traversau strada prin zona Bibliotecii Judeţene din Slatina, în condiţiile în care şoferul unui autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere.

"Un bărbat de 55 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiul Slatina, în dreptul Bibliotecii Judeţene, nu ar fi acordat prioritate de trecere faţă de două persoane, una de 15 ani, din comuna Rusăneşti, şi alta de 34 ani, din comuna Vădastra, acroşând cele două persoane. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru acordarea de îngrijirii medicale. Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarant pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu Grigorescu.

Şoferul care a acroşat cei doi tineri pe trecerea de pietoni nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursă foto antena3.ro

Image
Image