Femeie înjunghiată într-o staţie de autobuz, de către soţul cu care este în divorţ

femeie injunghiata de sot politia
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie de 37 de ani a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost înjunghiată, luni dimineață, într-o stație de autobuz din Slatina, de către soțul ei. Cei doi se află în proces de divorţ.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin 112 de către un martor că, pe strada Crișan din Slatina, o femeie ar fi fost înjunghiată și ar prezenta leziuni în zona gâtului și a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în stația de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înțepător, pe soția acestuia, cu care se află în proces de divorț, aceștia fiind despărțiți în fapt, a anunţat Inspectoratul de Poliţie. Femeia, în vârstă de 37 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Bărbatul a fost depistat de polițiști la domiciliul acestuia, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri, informează Gazeta de Sud.

Image