Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu

Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tribunalul Olt a decis, vineri, condamnarea la închisoare a lui Gheorghe Dincă pentru uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. De asemenea, Dincă a fost găsit vinovat de viol faţă de ambele victime, trafic de persoane şi profanare de cadavre. Suma pedepselor aplicate ajunge la 108 ani de închisoare, dar, pentru că Dincă are mai mult de 65 de ani, sentinţa a fost pronunţată pentru un total de 30 de ani.

Judecătorii Tribunalului Olt l-au condamnat, vineri, la 30 de ani de închisoare pe Gheorghe Dincă, bărbatul trimis în judecată pentru omor, viol şi alte infracţiuni, după dispariţia a două tinere pe care le-a luat cu maşina la ocazie, în anul 2019.

Al doilea inculpat deferit justiţiei în acest dosar, Ştefan Risipiţeanu, a fost găsit şi el vinovat pentru infracţiunea de viol.

Potrivit soluţiei publicate, vineri seară, pe portalul instanţelor de judecată, magistraţii de la Tribunalul Olt l-au condamnat pe Gheorghe Dincă la 25 ani închisoare pentru omor calificat, victima fiind Luiza Melencu, la 25 ani închisoare pentru de omor calificat, victima fiind Alexandra Mihaela Măceşanu, la 10 ani închisoare pentru trafic de persoane, victima fiind Luiza Melencu, la 12 ani închisoare pentru trafic de minori, victima fiind Alexandra Mihaela Măceşanu, la 15 ani închisoare pentru viol - o faptă faţă de victima Luiza Melencu, la 15 ani închisoare pentru de viol - o faptă faţă de victima Alexandra Măceşanu,  la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte faţă de victima Luiza Melencu, la 3 ani închisoare pentru profanare de cadavre sau morminte faţă de victima Alexandra Măceşanu.

”Constată că infracţiunile săvârşite de inculpatul Dincă Gheorghe şi pentru care a fost condamnat în prezenta cauză sunt concurente. (...) contopeşte pedepsele stabilite în prezenta cauză în sensul că aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 25 de ani închisoare la care adaugă un spor de o treime din celelalte pedepse stabilite, de 83 ani închisoare, pedeapsă ce va fi redusă conform art. 57 Cp şi în final inculpatul Dincă Gheorghe va executa pedeapsa maximă de 30 (treizeci) ani închisoare în regim de detenţie”, este sentinţa magistraţilor, potrivit News.ro.

Gheorghe Dincă, aflat în Penitenciarul Craiova este arestat preventiv de la 27.07.2019.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto g4media.ro

Image