fbpx

Gravidă reținută pentru că și-a ucis concubinul. Cei doi se certaseră din cauza unei petreceri

Image
Image

O gravidă în vârstă de 29 de ani a fost reţinută marţi seara de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind acuzată că şi-ar fi omorât partenerul, pe care l-ar fi lovit cu un cuţit atunci când se certau, potrivit unor surse judiciare citat de Agerpres.

Tânăra, din comuna Vulpeni, l-ar fi lovit pe concubinul său cu un cuţit, de două ori, în timp ce se certau pentru că bărbatul ar fi vrut să meargă seara la o petrecere, iar femeia nu a fost de acord.

Tânăra le-ar fi spus procurorilor că, pe fondul discuţiei privind plecarea bărbatului la o petrecere a avut loc o ceartă între ei, ea a pus mâna pe un cuţit aflat pe masă şi l-a lovit pe bărbat, de două ori, prima dată în claviculă.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, tânăra gravidă "a recunoscut starea de fapt", iar procurorii urmează să stabilească "în concret" ce s-a întâmplat şi să dispună efectuarea unei expertize psihiatrice în cauză, apreciind "nejustificată totuşi reacţia" femeii, mai scrie Agerpres.

Bărbatul lovit cu cuţitul a murit în ambulanţa care îl transporta la spital ce era transportat spre spital.

Femeia reţinută are un copil în vârstă de patru ani.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.