fbpx

Gravidă reținută pentru că și-a ucis concubinul. Cei doi se certaseră din cauza unei petreceri

Image
Image

O gravidă în vârstă de 29 de ani a fost reţinută marţi seara de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind acuzată că şi-ar fi omorât partenerul, pe care l-ar fi lovit cu un cuţit atunci când se certau, potrivit unor surse judiciare citat de Agerpres.

Tânăra, din comuna Vulpeni, l-ar fi lovit pe concubinul său cu un cuţit, de două ori, în timp ce se certau pentru că bărbatul ar fi vrut să meargă seara la o petrecere, iar femeia nu a fost de acord.

Tânăra le-ar fi spus procurorilor că, pe fondul discuţiei privind plecarea bărbatului la o petrecere a avut loc o ceartă între ei, ea a pus mâna pe un cuţit aflat pe masă şi l-a lovit pe bărbat, de două ori, prima dată în claviculă.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, tânăra gravidă "a recunoscut starea de fapt", iar procurorii urmează să stabilească "în concret" ce s-a întâmplat şi să dispună efectuarea unei expertize psihiatrice în cauză, apreciind "nejustificată totuşi reacţia" femeii, mai scrie Agerpres.

Bărbatul lovit cu cuţitul a murit în ambulanţa care îl transporta la spital ce era transportat spre spital.

Femeia reţinută are un copil în vârstă de patru ani.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.