fbpx

Hoți din Slatina, prinși cu focuri de armă de polițiști

Image
Image

Hoții au pus ochii pe o locuință din Satu Nou, comuna Grădinari, de unde, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri, au fost surprinși de o femeie care a alarmat vecinii. Unul dintre aceștia a încercat să îi oprească pe hoți, dar omul a fost bătut, după care agresorii au fugit cu o căruță.
„Ieri seară, o femeie, din comuna Grădinari, a sesizat faptul că a surprins trei persoane, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-o locuință. Un vecin al acesteia ar fi încercat să le împiedice să săvârșească fapta, moment în care acestea ar fi devenit agresive, aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi părăsit locuința cu un atelaj hipo. Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului și au plecat în urmărirea acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, potrivit olt-alert.ro.
Întrucât hoții nu s-au supus somației de a opri, polițiștii au executat focuri de armă în plan vertical și asupra anvelopelor atelajului. Nu a fost nimeni rănit, iar doi dintre hoți, ambii din Slatina, au fost prinși și duși la audieri.
O a treia persoană, implicată în eveniment, a fost identificată, polițiștii desfășurând activități în vederea depistării acesteia.
Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.