fbpx

O bătrână a murit în curtea spitalului, așteptând ștampilarea unei scrisori medicale de care depindea contractul pentru aparatul de oxigen

O bătrână a murit în curtea spitalului, așteptând ștampilarea unei scrisori medicale de care depindea contractul pentru aparatul de oxigen

Image
Image

Acuzații grave lansate de familia unei paciente care a decedat se îndreaptă împotriva spitalului din Corabia, aceeași unitate medicală care, acum aproximativ două săptămâni, un bătrân care suferise un accident vascular cerebral ar fi fost ore în șir să stea în genunchi, pe un hol, pentru că niciun cadru sanitar nu a vrut să-l ajute să se așeze înapoi pe scaunul de pe care căzuse.

Încep această postare,cu un gust amar ce pleacă din 🫀 spre 👄, după o vizită de o ora în "Spitalul"Orășenesc Corabia...

Publicată de Temelie Madalina pe Vineri, 8 ianuarie 2021

De această dată, acuzațiile sunt lansate de nepoata unei bătrâne care, spune femeia, ar fi murit după ce a așteptat întocmirea și parafarea scrisorii medicale. Pacienta avea nevoie de acest document la prelungirea contractului încheiat pentru un concentrator de oxigen.

“De ce salariu aveți nevoie domnule ,,doctor", nu toți ne permitem sa va băgăm bani in buzunare . Aveam nevoie de o scrisoare de la doctorul pneumolog (Mihai xx) din Corabia pentru bunica mea de a prelungi contractul unui concentrator de oxigen. Ieri dimineață am mers cu ea la spital în căruț ia măsurat saturația de oxigen rezultând 67 din punctul de vedere al doctorului era buna. Acum vine partea grea pentru ea trebuie sa sufle într-un tub încercând de mai multe ori nu reușește nu avea suficientă putere de a sufla " in tot acest timp  doctorul era foarte recalcitrant"  . Răspunsul dansului a fost ca nu poate să ne dea acea scrisoare ca nu trece testul cu tubul si ca asa este legea nu poate demonstra ca are nevoie de oxigen, cu toate ca in același spital a fost internată 10 zile tot la oxigen a stat, dar biletul de ieșire unde era specificat ca are nevoie de oxigen era egal cu 0 pentru el.

Dar o mică minune a apărut după ,,o atenție " sa putut face scrisoarea. Timp de aproximativ o ora bunica mea a așteptat pe holul spitalului. Mai aveam nevoie de o stampila rotundă care se afla la o asistenta între timp am pus-o pe bunica in mașina. Dar după încă 10 minute de așteptare inima ei s-a oprit. Același doctor vine la mașină îi verifica pulsul si răspunde pe un ton foarte diferit și calm ,,da a decedat și făcusem și scrisoarea pe un an "

Din  păcate a trebuit sa moară pentru ai demonstra acestui doctor ca ea are nevoie de oxigen”, a scris pe pagina sa de Facebook Alexandra Mincis, nepoata bătrânei.

De ce salariu aveți nevoie domnule ,,doctor", nu toți ne permitem sa va băgăm bani in buzunare . Aveam nevoie de o...

Publicată de Alexandra Mincis pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Totul s-ar fi întâmplat pe 15 ianuarie, la câteva zile distanță după ce în spațiul public au apărut imaginile cu bătrânul lăsat să zacă pe jos, pe holul aceluiași spital.

Sursa foto: Facebook/ Alexandra Mincis

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.