fbpx

Pompierii au lichidat un incendiu izbucnit într-un bloc din Slatina - VIDEO

Image
Image

Pompierii au reușit să lichideze incendiul izbucnit, joi dimineață, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Primăverii din Slatina. Intervenția salvatorilor a durat circa patru ore. Flăcările au distrus mai multe bunuri si două femei au ajuns la spital.

22 de persoane au fost evacuate de pompieri din bloc imediat ce salvatorii au ajuns la fața locului.

„Incendiul a fost lichidat. Au ars mobilier, materiale textile, electronice și electrocasnice depozitate în holul locuinței și într-o cameră de locuit. Pe de altă parte, au fost evacuate cantități mari de materiale textile, cărți, mobilier, electrocnice, electrocasnice și obiecte de uz gospodăresc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, petru Olt-Alert.ro

Intervenția a durat circa patru ore. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată, a mai precizat reprezentantul ISU.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 08.00. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum.

Concomitent cu intervenția pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii au acționat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuințe.

„Au fost evacuate 22 de persoane, două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul fiind preluate de echipajele medicale. 16 dintre persoanele evacuate au stat în microbuzul din dotarea ISU, deplasat la locul evenimentului”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feței și cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la Spitalul Slatina.

Sursă foto/video Olr-Alert.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.