Protest la Caracal. Localnicii au vrut să ia pe sus duba în care a fost scos suspectul crimelor

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Peste 400 de persoane s-au adunat vineri seară în faţa casei suspectului crimei din Caracal, după ce imobilul fusese percheziţionat în dimineaţa respectivă de anchetatori.

Localnicii strânși în fața casei au avut reacții puternice în momentul în care din curte au ieșit două dube de Poliție, în una din ele aflându-se principalul suspect în acest caz, care a fost dus la audieri. Oamenii au huiduit și aruncat cu obiecte în dubă și a fost nevoie de jandarmi pentru a face un culoar prin care maşinile de intervenţie să poată părăsi zona, informează România TV. ”Scoateţi-l afară, să-i dăm cu acid”, au strigat unii dintre protestatari, având în vedere informaţiile potrivit cărora suspectul ar fi topit în acid rămăşiţele fetei.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Cazul ucigaşului din Caracal: Fata dispărută ieri apucase să sune la 112, dar STS a dat locaţia greşită

Preşedintele Iohannis şi premierul Dăncilă cer demisii în cascadă după tragedia de la Caracal

Oamenii, care sunt furioşi, cer pedepsirea "criminalului" şi a persoanelor care ar fi vinovate de intervenţia cu întârziere la casa bărbatului. Ei sunt nemulţumiţi că au trecut aproape 19 ore de la momentul în care fata a cerut ajutor la 112 şi până când anchetatorii au intrat în locuinţa suspectului şi spun că nu vor să plece "până nu se va face dreptate".

Image