Şofer de microbuz şcolar acuzat că a pipăit şi hărţuit o fetiţă de 13 ani

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie din Roşiorii Mari, judeţul Olt, îl acuză pe şoferul microbuzului şcolar că a pipăit-o şi i-a pus întrebări indecente fiicei sale, în vârstă de 13 ani.
Plângerea împotriva bărbatului a putut-o depune abia după ce a sunat la 112, pentru că poliţistul din sat a amânat-o.

Potrivit MEDIAFAX, Laura Barbu din satul Roşiorii Mari spune că a descoperit prin ceea ce trecea fetiţa ei pe 30 martie, anul acesta. Copila de doar 13 ani mergea, în ziua respectivă, la dansuri, la Ansamblul Dobromeanca, şi s-a dus să aştepte în staţie microbuzul. Era singură şi la un moment dat a intrat în magazinul care îi aparţine şoferului de microbuz, iar acesta ar fi pipăit-o şi i-ar pus întrebări indecente.
Femeia a spus că în aceeaşi zi a aflat că fata primea avansuri de mai mult timp, fiica ei povestindu-i că bărbatul o atingea pe mâini sau pe picioare încă din luna august a anului trecut.
Imediat ce aflat ce i se întâmpla fetei, Laura Dobrun a încercat să ia legătura cu poliţia dar spune că a fost mereu amânată şi a fost nevoită să sune la 112 pentru a reclama cazul.
Ea a mai spus că şi alte fetiţe din localitate ar fi primit avansuri de la bărbat, iar unele au mers cu părinţii la poliţie, unde una dintre fete ar fi povestit că bărbatul i-a băgat mâna pe sub bluză şi pe sub pantaloni şi că i-ar fi propus să se distreze. După depunerea plângerilor, însă, s-ar fi făcut presiuni ca reclamaţiile să fie retrase.
După această întâmplare fiica ei nu mai mânca, nu mai dormea şi a fost nevoită să apeleze la psiholog.
Ulterior, fetiţa a continuat terapia cu un alt psiholog, din Craiova, a mai trecut peste traumă, dar tot mai are temeri.
Bărbatul care i-ar fi făcut avansuri fetei de 13 ani nu mai este pe microbuzul şcolar, însă, potrivit femeii, a fost angajat la primărie până se soluţionează cazul.
Ea a mai declarat că primeşte mereu mesaje de la bărbat prin care acesta îi spune că nu are ce să îi facă.
Potrivit sursei citate, bărbatul acuzat nu a putut fi contactat.
Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că au înregistrat un dosar penal în acest caz şi că dosarul a fost transmis între timp Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image