fbpx

Tânără de 26 de ani, urcată cu forța în mașină de doi bărbați și dusă în Caracal

Image
Image

O tânără de 26 de ani, din Corabia, a fost răpită, luni, de doi indivizi, de pe o stradă din oraș. Ea a fost urcată cu forța într-o mașină și dusă în Caracal. Fratele tinerei a sunat la 112, polițiștii au plecat în căutarea fetei, alertând și autoritățile din județele limitrofe. Victima și agresorii au fost prinși.

Acțiunea de căutare a avut loc sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

„La data de 7 octombrie a.c., un bărbat, din orașul Corabia, județul Olt, a apelat numărul de urgență 112 și a sesizat  faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută. De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției.
Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt, citat de olt-alert.ro.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe.

Credit foto olt-alert.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.