Testele au arătat că unele pete găsite în casa lui Dincă sunt cu sângele Luizei

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

După prima cercetare la faţa locului, anchetatorii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei, au precizat pentru Mediafax, surse judiciare.

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Citiți și: Răsturnare de situație în cazul Caracal. După o lună de anchetă, șeful DIICOT anunță că nu este exclusă posibilitatea ca una dintre fete să fie în viață

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiştii refac analizele, mai precizează sursa citată.

DIICOT a anunțat, acum două zile, că activitățile desfășurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică.

Image