fbpx

Tineri urmăriți internațional de autoritățile spaniole, prinși de polițiștii de Olt

Image
Image

Patru tineri care erau dați în urmărire internațională de autoritățile spaniole au fost prinși, miercuri, de polițiștii din Olt pe raza orașului Balș.

Potrivit olt-alert.ro, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Orașului Balș și Serviciului de Acțiuni Speciale Olt au executat, miercuri, o acțiune pe raza orașului Balș, ocazie cu care au fost identificați patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, toți din Balş, pe numele cărora existau mandate de arestare preventivă, emise de autoritățile Spaniole, solicitându-se arestarea în vederea predării către autoritățile judiciare ale acestui stat.

Cei patru sunt bănuiți că, în perioada 2018-2019, au sustras 32 de autovehicule de pe raza statului Spaniol pe care le-au folosit în vederea comiterii de furturi din locuințe sau societăți comerciale, după săvârșirea faptelor revenind în țară.

„Persoanele depistate au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, judeţul Dolj, care a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul șef Cristian Grigorescu, potrivit sursei citate.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș, dar și jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș.

Sursă foto olt-alert.ro.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.