Un polițist din Olt s-a împușcat în cap. El a fost găsit în stare critică în apartamentul său din Caracal

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un polițist în vârstă de 31 de ani din cadrul IPJ Olt s-a împușcat în cap în urmă cu puțin timp. El a fost găsit duminică, în stare critică, în apartamentul din Caracal în care locuia.

Potrivit olt-alert.ro, informația a fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt. Omul legii era angajat de puțină vreme la IPJ Olt, unde a sosit de la IPJ Timiș

„În această după-amiază, IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor de șef de post la Postul de Poliție Corbu, s-a împușcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Acestuia i s-au acordat manevre de resuscitare la fața locului, fiind transportat la spital. Polițistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul Alexandra Dicu.

Nimeni nu știe, până în acest moment, ce anume l-a determinat pe polițist să recurgă la acest gest extrem. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit sursei citate, polițistul se numește Alexandru Ion Badiu, are 31 de ani și venise în urmă cu circa o lună la IPJ Olt, pe postul de ajutor al șefului de post din Corbu, de la IPJ Timiș.
El a fost transferat la Spitalul Craiova în stare foarte gravă.

Omul legii este internat în Clinica de Terapie Intensivă cu traumatism cranio-cerebral acut sever, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului craiovean, dr. Cristina Geormăneanu.

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.07, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic însă. Pacientul a primit îngrijiri medicale în aria de de resuscitare, a fost investigat rapid, s-a efectuat un computer tomograf cranian. Ulterior a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă, pentru neurochirurgie, având un traumatism cranio-cerebral acut sever. Pacientul are un prognostic rezervat”, a declarat Cristina Geormăneanu.

Credit foto olt-alert.ro.

Image