Un tânăr a evadat din arestul Poliției Caracal și este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 22 de ani care a evadat, sâmbătă, din arestul Poliției Caracal, unde fusese dus pentru audieri după ce a tâlhărit o sală de jocuri de noroc din oraș, este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Potrivit Olt Alert, după aproape trei zile de căutări fără succes, polițiștii cer ajutorul populației pentru prinderea tânărului.

„Polițiștii caută un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana căutată sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112! Voinea Ionuț Robert este căutat de polițiști, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă. Acesta este bănuit că, în dimineață zilei de 24 noiembrie a.c., ar fi sustras suma de aproximativ 9.000 de lei, după ce ar fi amenințat casiera unei săli de jocuri de noroc pentru a-i da banii respectivi din seif”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră, iar oamenii legii cer acum ajutorul populației pentru prinderea sa.

Sursă foto olt-alert.ro.

 

Image
Image