VIDEO🎦 Cruci transformate în lemne de foc. Hoțul a fost filmat și făcut de râs pe internet

cruci lemne de foc
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat a fost filmat cărând, prin sat, cruci furate din cimitirul comunei. Cel mai probabil, acesta le luase pentru a le pune pe foc. Polițiștii au văzut imaginile și s-au autosesizat, întocmind dosar penal pe numele bărbatului.

 

Filmarea a fost făcută de o femeie, în plină zi, pe străzile din localitatea Bârza. Bărbatul, de 73 de ani, este anchetat acum de Poliție.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, privind o persoană care ar fi sustras mai multe cruci, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 10 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din comuna Bârza, ar fi sustras mai multe cruci din cimitirul comunal.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image