fbpx

Unui angajat al unei firme de construcţii i s-a făcut rău pe şantier şi a murit

Unui angajat al unei firme de construcţii i s-a făcut rău pe şantier şi a murit

Image
Image

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Craiova, a murit, joi, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă. Acesta lucra în construcții, pe un șantier din municipiu. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Bărbatul muncea la o construcție pe Calea București. La un moment dat i s-a făcut rău și a leșinat. Medicii chemați la fața locului nu au reușit resuscitarea bărbatului.

„La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei, care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Craiova, angajat al unei societăți comerciale cu specific construcții, în timp ce se afla pe un șantier i s-a făcut rău, căzând pe sol. La fața locului s-a deplasat un echipaj S.A.J. Dolj, care a efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fiind pronunțat decesul bărbatului”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit craiovaforum.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Foto ilustrativ stopinfractori.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.