Şapte răniţi, după ce un stâlp a fost lovit de un TIR şi apoi doborât de un tren

Şapte răniţi, după ce un stâlp a fost lovit de un TIR şi apoi doborât de un tren
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Accident bizar pe Valea Oltului! Un TIR a lovit un stâlp, iar un tren l-a atins și a doborât alți doi, peste muncitorii care lucrau la remedierea situației. Şapte persoane au fost rănite, dintre care trei grav.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Călimănești, la ieșirea spre Sibiu din stația CFR Păușa, unde un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR. În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el, a angrenat alți doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zona se aflau mai multe persoane.

Muncitorii efectuau lucrări după ce primul stâlp fusese lovit de un TIR

Trenul și-a continuat deplasarea, însă în momentul căderii stâlpilor au fost rănite mai multe persoane care lucrau la fața locului pentru restabilirea situației de normalitate. În urma accidentului sunt şapte victime dintre care trei în stare gravă, acestea fiind transportate la UPU Vâlcea, informează G4Media.

La fața locului s-au deplasat  trei ambulanțe, o autospecială de stingere și încă un echipaj al SVSU Călimănești, pentru a asigura intervenția în cazul producerii unui eventual incendiu. S-a luat măsura restricționării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului, anunță ISU Vâlcea.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image