16 persoane au ajuns la spital după o petrecere la care ar fi consumat prăjituri cu marijuana

prăjituri petrecere droguri
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mai multe persoane care au participat la o petrecere privată, organizată la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, au ajuns la spital fiindcă s-au simțit rău. Acestea ar fi consumat prăjituri olandeze cu marijuana. Printre cei care au ajuns la spital se numără și persoane din Prahova și București.

*************************************

UPDATE

*************************************

Cele 16 persoane care ar fi consumat prăjituri cu droguri au între 20 și 54 de ani, potrivit Știrile Pro TV, care notează că la evenimentul respectiv  erau prezenți, în total, 70 de participanți. În jurul orei 20.30, unii dintre aceștia au început să acuze stări de rău.

Șase au ajuns la spital cu ambulanțele, doi au fost duși de echipaje SMURD, iar opt au mers pe cont propriu.

”Prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. În urma testelor făcute se pare că ar fi substanțe opiacee. Starea lor este stabilă, sunt sub supraveghere”, a declarat, pentru sursa citată, dr. Dan Ponoran, manager Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea.

Patronul hotelului spune că toate prăjiturile au fost aduse de la o cofetărie, cu factură și declarații de conformitate, că are probe din alimentele și băuturile servite la petrecere, dar și că le va pune anchetatorilor, la dispoziție, imaginile de pe camerele de supraveghere.

Potrivit unor surse citate de Știrile ProTV, 15 petrecăreți ar fi ieșit pozitivi la marijuana: 7 bărbați și 8 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani, din Prahova, Vâlcea și București.

Poliția a demarat o anchetă, iar pe fir ar fi intrat și procurorii DIICOT.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

Image