fbpx

Declarația oficială a directorului hotelului de unde mai multe persoane au ajuns la spital. Există suspiciunea că acestea ar fi consumat prăjituri cu marijuana

Declarația oficială a directorului hotelului de unde mai multe persoane au ajuns la spital. Există suspiciunea că acestea ar fi consumat prăjituri cu marijuana

Image
Image

Directorul Ramada Hotel din Râmnicu Vâlcea a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, o declarație cu privire la incidentul de acum două seri, când mai multe persoane au ajuns la spital, cu stări de rău care au survenit în timpul unei petreceri la care participau în locația respectivă. Precizările au fost făcute în contextul în care există suspiciunea că acestea ar fi consumat prăjituri cu marijuana.

“Cu privire la evenimentul privat (aniversare), organizat în locaţia noastră, în data de 21 ianuarie 2023, facem următoarele precizări:

- Toate produsele alimentare oferite de noi au fost conforme cu normele de siguranţă alimentară.

- Dulciurile aduse de către sărbătorit pentru bufetul de prăjituri, au fost însoţite de avize de conformitate.

Regretam situaţia creată şi avem încredere că  organele de cercetare vor stabili datele şi cauzele producerii ei”, a transmis Andrei Teodorini, directorul Ramada Hotel.

15 dintre cele 16 persoane care au ajuns la spital – din Vâlcea, București și Prahova – ar fi fost pozitive la testele pentru marijuana, iar suspiciunea este că drogul s-ar fi aflat în prăjituri.

"Cei 15 pacienţi care au fost testaţi pozitiv la marijuana prezentau dureri abdominale, greaţă, halucinaţii. Cred că mai mult s-au speriat pentru că după câteva ore marea lor majoritate au plecat", a declarat, pentru Observator News, Dan Ponoran, directorul spitalului la care au ajuns invitații. 

Sărbătoritul a declarat, pentru sursa citată, că a depus plângere la Parchet, fără a mai face alte comentarii.

Ancheta privind petrecerea de la Râmnicu Vâlcea a fost preluată  de DIICOT.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.