UPDATE - Doi copii sunt căutați de salvamontiști, sâmbătă seară. S-au rătăcit după ce au părăsit pârtia

salvamont căutare copii
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Salvamont România anunță, sâmbătă seară, o acțiune în derulare în zona Voineasa, unde doi copii s-au rătăcit în pădure.

 

"Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea a doi minori rătăciți prin pădure după ce au părăsit zona amenajată a pârtiei de schi Transalpina. Se speră ca identificarea locației celor doi copii să fie făcută cât mai repede, întrucât s-a lăsat întunericul și temperaturile încep sa scadă foarte mult", a transmis Dispeceratul Național Salvamont.

UPDATE

În jurul orei 19.15, salvamontiștii au anunațat că ajuns la cei doi copii, două fete de 9, respectiv 11 ani, pe care le-au găsit în stare bună, fără probleme medicale.

"Zona este deosebit de accidentată, zăpada este foarte mare, foarte mulți copaci doborâți de vânt, elemente pe care le analizează și de care vor tine cont salvamontiștii în alegerea caii de întoarcere astfel încât acțiunea sa se desfășoare în deplină siguranță.
 
Trebuie apreciat comportamentul celor doi copii care și-au păstrat cumpătul, au anunțat când au simțit că sunt probleme și au rămas împreună până la sosirea salvamontiștilor", au transmis cei de la Dispeceratul Național Salvamont.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: Salvamont România -Dispeceratul Național Salvamont)

 

Image