fbpx

Patru răniţi şi trafic blocat pe DN64, după un accident produs marţi

Patru răniţi şi trafic blocat pe DN64, după un accident produs marţi

Image
Image

Patru persoane au fost rănite marţi dimineaţă într-un accident produs pe DN64, în localitatea vâlceană Ioneşti. Traficul pe drumul naţional a fost blocat în urma coliziunii. Una dintre maşinile implicate a fost proiectată într-un cap de pod.

Două autoturisme au fost implicate în coliziune. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, una dintre victime rămânân blocată între fiarele contorsionate, informează G4Media. Potrivit Poliţiei Vâlcea, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri, salvatorii intervenind pentru scoaterea victimei blocate în maşină.

Patru răniţi, într-un accident produs pe DN64

„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că, din cauze care urmează a fi stabilite, două autoturisme au intrat în coliziune. Din impact, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un cap de pod, conducătorul auto fiind încarcerat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălina Cimpoeru.

La faţa locului au fost trimise şase autospeciale de intervenţie, între care două salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD. „O persoană este încarcerată, iar alte trei au suferit multiple traumatisme. Medicul sosit la intervenţie a evaluat două victime cu cod Roşu şi două cu cod Galben. Acestea vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.