Un bărbat care a amenințat un grup de tineri cu un pistol, a murit în timp ce încerca să scape de o mașină de poliție

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de luni spre marți, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un șofer din Arges a încercat să scape de o mașină de poliție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului puternic, bărbatul de 50 de ani a murit.  La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de luni spre marți, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un șofer din Arges a încercat să scape de o mașină de poliție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului puternic, bărbatul de 50 de ani a murit.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Din nefericire, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a decedat. A doua victimă a fost preluată de SAJ și transportată la spital.

Potrivit Realitatea.net, polițiștii au fost sesizați prin 112 de un bărbat că, în timp ce se afla împreună cu alți prieteni pe un boulevard din Râmnicu Vâlcea, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la fața locului.

Polițiștii au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui.

La o intersecție, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând decesul conducătorului autoturismului urmărit, din municipiul Curtea de Argeș.

În urma verificărilor a fost găsit și pistolul în cauză acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 Sursă foto Realitatea.net.

 

Image