fbpx

Un bărbat de 46 de ani a murit strivit sub roata unui utilaj forestier

Un bărbat de 46 de ani a murit strivit sub roata unui utilaj forestier

Un muncitor a murit, sâmbătă, după ce a fost strivit sub o roată a unui utilaj forestier, în Vâlcea

Image
Image

Un muncitor a decedat sâmbătă după ce a fost strivit sub o roată a unui utilaj forestier, în localitatea Brezoi, din judeţul Vâlcea.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, muncitorul se afla în partea din spate a vehiculului forestier, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind prins sub roată.

Muncitor strivit sub un utilaj forestier

"La data de 29 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un TAF. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Mălaia, angajat al unei societăţi comerciale, din oraşul Brezoi, care, în timp ce se afla în partea din spate a unui vehicul forestier, ar fi căzut şi a fost călcat de roata din spate a utilajului. Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat decesul acestuia", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, relatează Digi24.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.