fbpx

VIDEO. Jaf și tâlhărie într-un bar

VIDEO. Jaf și tâlhărie într-un bar
Image
Image

Doi bărbaţi au fost încătuşaţi după ce au jefuit un bar din Drăgăşani şi au tâlhărit-o pe barmaniţă. Incidentul a avut loc în data de 22 ianuarie 2020.

O femeie barman la un local din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost jefuită de doi tineri care i-au furat 1.100 lei şi un telefon. Femeia a sunat la 112 anunțând incidentul.

“Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia fiind deposedată de suma de 1100 de lei și un telefon mobil.

În urma investigațiilor desfășurate și a exploatării datelor și informațiilor obținute, polițiștii au efectuat la data de 24 ianuarie a.c., o percheziție domiciliară, pe raza comunei Grădinari, județul Olt, la locuința a doi tineri de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind descoperit un telefon mobil care ar fi rezultat din comiterea infracțiunii de tâlhărie”, se aratî în comunicatul de presă al IPJ Vâlcea, citat de gazetavalceana.ro.

Vineri, 24 ianurie a.c., în urma probatoriului adminstrat, cei doi tineri au fost prezentați instanței de judecată, împotriva lor fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cei doi tineri au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea” se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale, Direcției de Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

Sursă foto/video Gazeta Vâlceană.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.