VIDEO: Trei persoane au fost rănite de explozia unui automobil pe o stradă din Râmnicu Vâlcea

Trei persoane au fost rănite de explozia unui automobil pe o stradă din Râmnicu Vâlcea
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O mașină a explodat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Automobilul se afla parcat iar în interior nu se afla nimeni. Suflul exploziei a aruncat câțiva metri un bărbat care trecea întâmplător în apropierea mașinii.

O mașină a explodat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Potrivit realittaea.net automobilul ar fi fost plin cu butelii de oxigen și nu se știe de la ce ar fi explodat acestea. Deși în autoturism nu se afla nimeni, un bărbat care se afla în apropierea mașinii a fost aruncat câțiva metri de suflul exploziei.

Au fost anunțate autoritățile în cel mai scurt timp iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU dar și SMURD.

"Incendiul a fost lichidat. A fost anunţat la 10.23, iar la 10.52 a fost lichidat. Au fost afectate de incendiu două autoturisme. Într-un autoturism s-a produs o explozie. De asemenea, mai sunt trei autoturisme afectate de suflul exploziei. Deci, în total, cinci autoturisme.

Avem trei victime, o victimă cu atac de panică şi două victime cu stare mai gravă, una are arsuri pe spate şi cealaltă un traumatism de membru superior. Efectuăm verificări în zonă să vedem dacă mai sunt şi alte persoane afectate de suflul exploziei.

La faţa locului avem şapte autospeciale din cadrul ISU Vâlcea şi un număr de 27 de salvatori, dintre care 22 din cadrul ISU Vâlcea", a declarat Dan Pascaru, inspector-şef al ISU Vâlcea, potrivit sursei citate.

 

Sursă foto captura video YOUTUBE - News Alert

Image
Image