Șofer găsit mort după 12 ore, într-o mașină răsturnată în afara șoselei

șofer accident mortal
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Sfârșit tragic pentru un șofer de 30 de ani care s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului. Nimeni nu a văzut autoturismul decât după jumătate de zi, iar atunci conducătorul auto era deja decedat.

Accidentul a avut loc pe DN 79A, în afara localității arădene Voivodeni. Autoturismul a ieșit de pe carosabil și a ajuns într-o zonă cu vegetație deasă, fiind observat vineri după-amiază. Cercetările au scos la iveală că decesul survenise, însă, cu multe ore în urmă

“În ziua de 24 martie, în jurul orei 14,20, polițiștii orașului Ineu au fost sesizați despre un auroturism răsturnat în zona D.N. 79/A, în afara localității Voivodeni. În urma cercetării de la fața locului, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Dieci, la volanul unui autoturism răsturnat, la km. 55+456 metri, la aproximativ 15 metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație.

Conform concluziilor echipei medicale de la fața locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morții”, a informat IJP Arad.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa foto: aradon.ro

Image