fbpx

Țigări în valoare de 800 de mii de euro, găsite de polițiști și procurori la sediul unei firme din Arad

Image
Image

54 de baxuri de țigări în valoare de aproximativ 800 de mii de euro au descoperit anchetatorii, miercuri seara, la sediul unei societăți comerciale.
Potrivit Aradon.ro, acolo, în două microbuze și o autoutilitară, polițiștii, sub coordonarea procurorului, au descoperit cele 3.540.000 de țigarete. Oamenii legii încă fac cercetări deoarece nu au fost identificate persoanele implicate în acest caz.

„Polițiștii orașului Nădlac împreună cu cei ai orașului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secțiile 1 și 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de țigarete de contrabandă. În seara zilei de 7 august, polițiștii s-au deplasat la sediul unei societăți comerciale de pe strada 6 Vânători din municipiu, unde, în două microbuze și o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla țigări de contrabandă. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la fața locului, în autovehicule fiind depistate 3.540.000 de țigarete – 354 de baxuri – de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro. Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi identificate persoanele implicate în acest caz, în vederea tragerii acestora la răspundere penală”, au declarat reprezentanții IPJ Arad, potrivit sursei citate.

Sursă foto Aradon.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.