fbpx

21 de percheziții la Arad și Timișoara pentru destructurarea unei grupări specializate în contrabanda cu țigări în zona de vest a țării

Image
Image

Poliţia a descins joi dimineaţă la 21 de adrese din judeţele Arad şi Timiş, la domiciliile unor persoane suspectate că au creat o reţea de contrabandă cu ţigări.

Perchezițiile au demarat în această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub coordonarea DIICOT Arad, fiind cei care le efectuează, informează site-ul aradon.ro. "13 percheziții domiciliare sunt efectuate în județul Arad și 8 în județul Timiș și au ca scop destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în contrabandă cu țigări, în zona de vest a României. De asemenea, urmează să fie puse în executare 11 mandate de aducere emise pe numele membrilor grupării”, informează IPJ Arad într-un comunicat de presă. Potrivit reprezentanților instituției “prejudiciul cauzat până în prezent statului, prin activitatea infracțională desfășurată, este de aproximativ 350.000 de euro", a transmis Poliţia. Polițiștii au indisponibilizat deja 115.990 de pachete de țigări de contrabandă – peste două milioane fire țigarete – de proveniență extracomunitară.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. La acțiune participă și polițiști din Arad și Timiș, dar și jandarmi.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.