21 de percheziții la Arad și Timișoara pentru destructurarea unei grupări specializate în contrabanda cu țigări în zona de vest a țării

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţia a descins joi dimineaţă la 21 de adrese din judeţele Arad şi Timiş, la domiciliile unor persoane suspectate că au creat o reţea de contrabandă cu ţigări.

Perchezițiile au demarat în această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub coordonarea DIICOT Arad, fiind cei care le efectuează, informează site-ul aradon.ro. "13 percheziții domiciliare sunt efectuate în județul Arad și 8 în județul Timiș și au ca scop destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în contrabandă cu țigări, în zona de vest a României. De asemenea, urmează să fie puse în executare 11 mandate de aducere emise pe numele membrilor grupării”, informează IPJ Arad într-un comunicat de presă. Potrivit reprezentanților instituției “prejudiciul cauzat până în prezent statului, prin activitatea infracțională desfășurată, este de aproximativ 350.000 de euro", a transmis Poliţia. Polițiștii au indisponibilizat deja 115.990 de pachete de țigări de contrabandă – peste două milioane fire țigarete – de proveniență extracomunitară.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. La acțiune participă și polițiști din Arad și Timiș, dar și jandarmi.

Image