Accident violent între două camioane, duminică noapte

Accident violent între două camioane, duminică noapte
Două camioane au fost implicate într-un accident violent la Nădlac (Foto: ISU Arad)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Două camioane au fost implicate într-un accident violent pe DN7G, în Nădlac, în noaptea de duminică spre luni. Ambii şoferi au fost răniţi, fiind descarceraţi şi transportaţi de urgenţă la spital.

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.30, informează ARADON. Pompierii din cadrul ISU Arad au descarcerat două victime rezultate în urma coliziunii. Impactul a fost atât de puternic încât cu greu se disting urmele a ceea ce a fost cândva un camion.

Accident violent între două camioane

"Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier, în localitatea Nădlac, pe DN 7G, în care au fost implicate două autotrenuri. La fața locului au fost dislocate forțe și mijloace ale Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și echipaj SMURD. În sprijin a intervenit un echipaj SAJ și SVSU Nădlac. În urma accidentului au rezultat două victime conștiente, cooperante, încarcerate. S-a acționat pentru extragerea victimelor iar ulterior acestea au fost transportate la spital”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image