fbpx

Adolescentă ascunsă pe bancheta din spate a unei maşini, pentru a fi scoasă ilegal din ţară

Image
Image

Un cetățean român încercat să-și să-şi scoată ilegal din ţară fiica, ascunzând-o pe bancheta din spate a autoturismului.

Potrivit aradon.ro, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat un cetăţean român în vârstă de 39 de ani, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiica, în vârstă de 17 ani, ascunsă pe bancheta din spate a unui autoturism deoarece nu avea procura din partea mamei. Omul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un bărbat, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Touran, înmatriculat în Germania și s-a legitimat cu o carte de identitate românească pe numele G.I., în vârstă de 39 de ani.
Poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascunsă pe a doua banchetă din spatele şoferului, o minoră.
Verificările au demonstrate că fata este cetățean român, în vârstă de 17 de ani şi este fiica şoferului. Tatăl ei a declarat că a recurs la această metodă pentru că nu a avut timp să obţină o procură autentificată din partea mamei, pentru a permite minorei să părăsească ţara, astfel a hotărât să o ascundă pentru a ieşi din țară, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.
În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.