Image

Austriac aflat la volanul unui microbuz, urmărit de polițiști pe străzile Aradului, oprit cu focuri de armă

Austriac aflat la volanul unui microbuz, urmărit de polițiști pe străzile Aradului, oprit cu focuri de armă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un șofer aflat la volanul unui microbuz a fost urmărit de Poliție pe mai multe străzi ale municipiului Arad până a fost prins. Potrivit aradon.ro, polițiștii au folosit armele din dotare pentru a-l opri pe conducătorul auto. Urmărirea a avut loc în noaptea de joi spre vineri și s-a încheiat cu un accident rutier, microbuzul intrând într-un stâlp.

Potrivit sursei citate, polițiștii îl urmăreau pe șofer, un cetățean austriac în vârstă de 64 de ani, din satul Căpâlnaș. Mai mult de atât, bărbatul a reușit să treacă de trei filtre rutiere, la Lipova, Vladimirescu și Arad, urmărirea continuând în municipiul Arad. Oamenii legii l-au somat pe șofer, iar apoi au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri. Pe străzile din oraș, cetățeanul austriac a circulat doar pe contrasens. Polițiștii au țintit spre roțile din spate ale autovehiculului condus de bărbat. Într-un final șoferul a intrat cu autoturismul într-un indicator rutier, urmărirea luând sfârșit.

Cetățeanul austriac a avut nevoie de îngriji medicale, fiind rănit la umăr în urma impactului. La fața locului a fost solicitat un echipaj de prim ajutor care l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totul a pornit de la un scandal izbucnit în satul Căpâlnaș, joi seara în jurul orei 23:00. Polițiștii orașului Lipova au fost sesizați, însă când aceștia au sosit la fața locului, unul dintre protagoniștii scandalului a demarat cu un autoturism spre Lipova.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun.

Sursă foto aradon.ro.

Image
Image