Automat de spălat câini la Arad

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Dacă ne-am obişnuit deja cu spălătoriile automatizate pentru maşini, de câteva zile, la Arad, a apărut şi una dedicată patrupedelor. Aparatul este al doilea din ţară şi are programe inclusiv pentru deparazitarea patrupedelor.

Potrivit Arad Online, aparatul a fost plasată în parcarea unui supermarket din Micălaca 300 şi este o nouătate absolută în judeţ. În ţară, un automat similar a fost inaugurat anul trecut în Cluj-Napoca, dar acum se pot bucura de el şi posesorii de câini din Arad care se chinuiau să-şi spele patrupedele în apartament.

Spălarea costă 10 lei şi durează cinci minute. Există mai multe programe, respectiv clătire, şamponare, dezinfectare, deparazitare, aplicare de balsam de blană şi uscare. Toate substanţele folosite sunt bio şi nu le dăunează animalelor de companie.

Aparatul oferă instrucţiunile necesare atât vizual, cât și auditiv, astfel că este foarte uşor de utilizat. Câinele este spălat de către proprietar, într-o vană specială, fiind folosit un furtun cu jet de apă şi substanţe necesare.

Potrivit sursei citate, primii arădeni care l-au încercat spun că este o alternativă mult mai ieftină la saloanele de întreţinere a câinilor.

Sursă foto Arad Online.

 

Image