Bărbatul care a ucis și incendiat o fetiță la Arad, condamnat la 18 ani de închisoare

Bărbatul care a ucis și incendiat o fetiță la Arad, condamnat la 18 ani de închisoare
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Bărbatul care a ucis la Arad fetiţa de 4 ani a concubinei sale şi apoi i-a incendiat trupul a fost condamnat la 18 ani de închisoare şi plata unor despăgubiri de 1,5 milioane de euro. Avocatul Adrian Cuculis, care-l reprezintă pe tatăl biologic al victimei, afirmă că nu se aşteaptă ca decizia luată pe fond să mai fie contestată.

Potrivit news.ro, avocatul Adrian Cuculis a anunţat, luni, că daune de 1,5 milioane de euro trebuie să plătească criminalul fetiţei din Arad, pe care a incendiat-o lângă un cimitir după ce o omorâse în apartament, în timp ce mama ei era internată în maternitate. 

”18 ani de închisoare a dispus instanţa pentru faptele comise. Decizia este pe fond şi ne aşteptăm să nu mai fie contestată”, a transmis, luni, avocatul Cuculis, care- reprezintă pe tatăl biologic al fetiţei în acest dosar.  

Potrivit avocatului, tatăl biologic ”îşi caută acum dreptatea cu privire la locul unde a fost îngropată fetiţa lui, fiindcă iniţial nu-şi dăduse acordul ca fata să fie înmormântată în Arad”.  

Fapta s-a petrecut în noiembrie 2021. Trupul fetiţei a fost găsit de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.   

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.  

În urma cercetărilor, a fost acuzat tatăl vitreg al fetei, un bărbat de 23 de ani. 

El le-a povestit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad că a lovit-o pe copilă, care fusese diagnosticată cu autism, aceasta lovindu-se cu capul de peretele din holul apartamentului, apoi de gresie şi a decedat.  

I-a pus trupul într-un cearşaf, apoi într-un geamantan, l-a luat de mână pe frăţiorul fetei, Oscar, apoi s-au dus lângă cimitirul din cartierul Bujac unde a incendiat corpul copilei. În acest timp, băiatul aştepta pe o piatră, la 5-10 metri, şi se uita pe telefon la desene animate. În urma recunoaşterii faptelor, bărbatul a solicitat reducerea pedepsei pe care urmează să o primească pentru faptele sale. 

Sursă foto aradon.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!    

Image