Bărbat arestat preventiv fiindcă şi-a bătut cu biciul cele trei fetiţe, pentru că, în joacă, au colorat blana câinelui

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 43 de ani, din județul Arad, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut cu biciul cele trei fiice. Era băut și s-a supărat pentru că fetele au colorat blana câinelui, în joacă. Copilele au între 6 și 11 ani și ar putea fi duse, împreună cu mama lor, într-un centru maternal.

Bărbatul și-a bătut cele trei fiice de 6, 8 și 11 ani, pentru că, în joacă, ar fi colorat câinele din curte. O vecină care a văzut rănile de pe trupurile copilelor a anunţat autoritățile, informează Digi 24. Oamenii din localitate spun că nu ar fi fost pentru prima dată când bărbatul a devenit violent.

Cazul a ajuns în atenția autorităților de la Protecția Copilului, care ar putea ajunge să propună decăderea tatălui din drepturile părintești. Suntem într-o etapă de furnizare de servicii de consiliere a fetelor pentru a depăşi trauma la care au fost supuse. Lucrăm pentru plasarea mamei alături de copii într-un centru maternal”, a declarat Valentin Frăcea, directorul general al DGASPC Alba, citat de Digi 24.

Image