fbpx

Bărbat arestat preventiv fiindcă şi-a bătut cu biciul cele trei fetiţe, pentru că, în joacă, au colorat blana câinelui

Image
Image

Un bărbat de 43 de ani, din județul Arad, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut cu biciul cele trei fiice. Era băut și s-a supărat pentru că fetele au colorat blana câinelui, în joacă. Copilele au între 6 și 11 ani și ar putea fi duse, împreună cu mama lor, într-un centru maternal.

Bărbatul și-a bătut cele trei fiice de 6, 8 și 11 ani, pentru că, în joacă, ar fi colorat câinele din curte. O vecină care a văzut rănile de pe trupurile copilelor a anunţat autoritățile, informează Digi 24. Oamenii din localitate spun că nu ar fi fost pentru prima dată când bărbatul a devenit violent.

Cazul a ajuns în atenția autorităților de la Protecția Copilului, care ar putea ajunge să propună decăderea tatălui din drepturile părintești. Suntem într-o etapă de furnizare de servicii de consiliere a fetelor pentru a depăşi trauma la care au fost supuse. Lucrăm pentru plasarea mamei alături de copii într-un centru maternal”, a declarat Valentin Frăcea, directorul general al DGASPC Alba, citat de Digi 24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.