Bărbat internat cu mandibula fracturată, după o bătaie între părinți la un meci de fotbal al copiilor

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Bătaie între părinți pe terenul Șega din cartierul arădean Bujac, la un meci de fotbal disputat între două echipe de copii. Ceea ce trebuia să fie o competiție sportivă s-a transformat într-o bătaie soldată cu internarea unui bărbat în spital.

Meciul de fotbal a avut loc sâmbătă, 11 mai. În prima variantă, povestea arată cam așa: tatăl unuia dintre copii - care deține o firmă de protecție și pază - a folosit un limbaj neadecvat, fiindu-i atrasă atenția de către două mămici ai căror copii jucau pentru cealaltă echipă. Bărbatul, deranjat de observația celor două femei, s-ar fi răstit la ele, moment în care în apărarea celor două ar fi sărit trei bărbați. Astfel, între cei patru bărbați a avut loc o încăierare soldată cu rănirea destul de gravă a unuia dintre părinții care au sărit în ajutorul femeilor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit o fractură la mandibulă, informează aradon.ro. Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean Arad unde i-a fost acordat primul ajutor, iar a doua zi acesta a părăsit unitatea medicală pe propria răspundere, deși medicii l-au informat că mai avea nevoie de îngrijiri.

Pe de altă parte, bărbatul acuzat că ar fi folosit cuvinte nepotrivite spune că ar fi fost atacat de cei trei bărbați, în urma unor schimburi de replici avute cu două mămici, că acestea l-ar fi jignit și că nu se știe cine a lovit pe cine în altercație. Cert este că, spune bărbatul, și el are acte medicale de la Unitatea de Primire Urgențe, de la neurochirurgie și ortopedie, care dovedesc că el ar fi fost cel agresat, mai notează sursa citată.

Image
Image