fbpx

Caz şocant! Un tată şi-a găsit copilul de 9 ani ucis în casă şi soţia rănită

Caz şocant! Un tată şi-a găsit copilul de 9 ani ucis în casă şi soţia rănită

Image
Image

Un copil de 9 ani a fost găsit mort într-o locuinţă din municipiul Arad, iar mama sa rănită grav, în noaptea de luni spre marţi, cei doi având urme de răni provocate de cuţit. Se pare că tatăl băiatului ar fi făcut descoperirea macabră, în momentul în care s-a întors acasă. Mai mult, primele indicii duc spre ipoteza că mama şi-ar fi omorât copilul şi apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Echipajul medical sosit a constatat decesul copilului, iar femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată şi dusă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că cercetările sunt în desfăşurare, însă se desfăşoară in rem, pentru că mama copilului nu a putut fi audiată, fiind internată. "Mama copilului ar fi încercat să se sinucidă prin secţionarea carotidei. Este internată în spital şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice", a precizat Tarcea.

 

Conform sursei citate, copilul a fost ucis prin înjunghiere. Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde este internată femeia, au declarat, pentru Agerpres, că aceasta este în stare stabilă şi conştientă, iar în cursul zilei de marţi va fi transportată la Spitalul de Psihiatrie pentru o evaluare. Pacienta are multiple plăgi prin înjunghiere în zona cervicală şi la nivelul antebraţelor.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.