Copii maltratați de tatăl vitreg, polițist la Poliția Transporturi Feroviare

Copii maltratați de tatăl vitreg, polițist la Poliția Transporturi Feroviare
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un caz șocat a fost descoperit în comuna Șiria din județul Arad: doi copii, un băiețel de 9 ani și o fetiță de 10 ani, au fost cumplit maltratați de tatăl vitreg.

Potrivit Aradon, bărbatul, care este polițist la Poliția Transporturi Feroviare, a pus lacăt pe frigider pentru ca cei doi copii să nu mănânce, i-a legat de un copac din grădină, i-a bătut în repetate rânduri, uneori cu bastonul din dotare, și nu îi lăsa să meargă la școală.

Cumplit este și faptul că totul s-a petrecut cu aprobarea mamei naturale a celor doi copii. Mai mult, femeia, pentru a-i face pe plac soțului, îi bătea și ea pe copii.
Coșmarul a încetat atunci când băiețelul de 9 ani s-a dus la Poliția din Șiria, unde a găsit un polițist care l-a ascultat, și, mai mult, a acționat. Acum, copiii se află în siguranță, la un centru al DGASPC Arad, departe de mama și tatăl vitreg pe numele cărora au fost emise ordine de protecție: bărbatul nu are voie să se apropie de copii pentru următoarele 6 luni, iar mama pentru o perioadă de 2 luni.

Atât mama, cât și tatăl vitreg au declarat apel împotriva ordinului emis pe numele lor, acesta urmând să se judece ulterior.
Potrivit informațiilor Aradon, mama copiilor a încercat să ia faptele asupra ei, să-și scape soțul, însă cei doi copii au știut să explice foarte bine polițiștilor prin ce au trecut și nu s-a confirmat faptul că doar mama comitea abuzuri asupra minorilor.
Interpelată pe subiect, adică despre dosarul penal întocmit în cauză de Poliția Șiria, conducerea IPJ Arad a transmis că nu consideră că este oportun să ofere declarații despre subiect pentru că polițistul nu este în subordinea IPJ Arad, ci în subordinea Poliției Transporturi Feroviare Timiș.

Citește mai mult pe Aradon.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image
Image