fbpx

Copil ascuns in portbagaj de mama sa care dorea să ajungă în Spania

Image
Image

Un copil de 13 ani a fost găsit de poliţiştii de frontieră de la Nădlac sub o pătură, în portbagajul unei maşini. Băiatul fusese ascuns de mama sa, care ar fi vrut să ajungă cu el în Spania, însă nu avea documente legale pentru călătorie.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, din judeţul Arad au depistat o femeie, cetăţean român, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 13 ani, ascuns sub o pătură, în portbagajul unui autoturism
„În urma verificărilor s-a stabilit că persoana ascunsă este un cetăţean român în vârstă de 13 de ani şi este fiul pasagerei. Mama minorului a declarat că dorea să ajungă în Spania împreună cu fiul ei şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea document de călătorie valabil pentru minor şi procură notarială din partea tatălui pentru a putea călători în străinătate”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei cetăţeni, efectuând totodată, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.