Copil de 16 ani ascuns de tată între banchetele din spate ale unui microbuz

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 33 de ani a vrut să ajungă în Germania împreună cu fiul lui în vârstă de 16 ani pe care a încercat să-l scoată ilegal din România. Potrivit Aradon.ro, tatăl s-a prezentat la frontiera Nădlac II de pe autostradă, la volanul unui microbuz VW Transporter, înmatriculat în Germania, în care se aflau mai mulți pasageri.

„În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transpor în urma căruia au descoperit între banchetele din spate, sub o pătură, un tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză este cetățean român minor, în vârstă de 16 ani și este fiul şoferului. La cercetări, tatăl minorului a declarat că a recurs la aceasta metodă întrucât nu posedă procură notarială din partea mamei pentru a-şi scoate fiul din ţară şi că dorea să ajungă împreună cu acesta în Germania”, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum şi complicitate la trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Image