Copil de 2 ani în stare gravă după ce căzut de la etaj, într-un mall

Copil de 2 ani în stare gravă după ce căzut de la etaj, într-un mall
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un copil de aproximativ doi ani a căzut, sâmbătă seară, se pare de la etajul al doilea, în incinta unui mall din Arad, unde se afla, potrivit martorilor citați de presa locală, cu bunica și încă o fetiță, probabil chiar sora lui.

 

Jandarmeria Arad a confirmat incidentul tragic, pentru Aradon: „A fost înregistrat un apel pe 112 cu privire la un scandal în care erau implicate mai multe persoane, la parterul Atrium Mall. Apelul nu s-a confirmat, în urma verificărilor efectuate de echipajul sosit la fața locului, a reieșit faptul că, un copil în vârstă de aproximativ 2 ani a căzut în gol de la etaj. Jandarmii au însoțit ambulanța împreună cu mama copilului, la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații. Verificările privind cauzele producerii incidentului au fost preluate de I.P.J Arad.”

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au transmis, sâmbătă seara, că minorul care a căzut de la etajul al doilea al mall-ului din Arad a fost transferat la Timișoara. Acesta a fost preluat de medicii secției de neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brânzeu” din județul vecin.

Specialarad.ro a anunțat că micuțul era în comă, intubat, în stare foarte gravă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: specialarad.ro

 

 

Image