De la nuntă la spital! Unei invitate i-a căzut în cap drona folosită pentru filmarea evenimentului

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Incident la o nuntă în Arad! Unei invitate i-a căzut drona în cap. Drona fusese ridicată de la sol de către o persoană angajată pentru a filma evenimentul, însă aparatul a lovit o pasăre, iar în urma coliziunii a căzut în capul unei invitate.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 31 august, pe strada Sportului din cartierul Bujac. Femeia lovită de dronă, în vârstă de 58 de ani, din județul Satu Mare, a ajuns la Spitalul Clinic Județean Arad, informează site-ul aradon.ro. Din fericire, victima a fost rănită ușor, suferind o plagă contuză frontală, nefiind necesară internarea în spital. Totuși, incidentul este cercetat de polițiștii Secției 1 Vlaicu, pe fir intrând și Serviciul de Telecomunicații Speciale și Aviația Română.

CITIŢI ŞI:

Tragedie la un botez. Un bărbat de 52 de ani a murit în timpul petrecerii

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, mai arată sursa citată. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că drona, manevrată de la sol de către un bărbat de 48 de ani, ar fi intrat în coliziune cu o pasăre după care ar fi căzut și ar fi lovit femeia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe, fiind sesizate Serviciul de Telecomunicații Speciale, Aviația Română și Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, citat de aradon.ro.

Image