O clinică nouă din Arad a luat foc după ce a fost lovită de fulger

O clinică nouă din Arad a luat foc după ce a fost lovită de fulger
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un incendiu ce ar fi fost provocat de fulger a izbucnit la o policlinică privată din municipiul Arad. Policlinica, amplasată într-o clădire nouă, urma să se deschidă pentru pacienţi în zilele următoare. Cei câţiva angajaţi s-au autoevacuat.

Pompierii arădeni au intervenit după câteva minute de la apelul la 112.

Potrivit ISU Arad, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, cu posibilitate de propagare la imobilele învecinate cât şi la restul clădirii.

” La ora anunțării incendiului, în clădire se aflau două persoane (angajați ai unității medicale), care s-au autoevacuat în condiții de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție. Niciunul nu a solicitat asistență medicală. Menționăm faptul că policlinica nu este deocamdată deschisă publicului, această urmând să fie inaugurată în următoarea perioadă. Datorită promptitudinii și a profesionalismul pompierilor arădeni, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite în mai puțin de o oră, salvând astfel clădirea și bunurile aflate în interior. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind <<trăsnet/ fulger>>”, a transmis ISU Arad, potrivit aradon.ro.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto captura aradon.ro

Image