fbpx

Scandal în mijlocul străzii. Un polițist și un jandarm au fost luați la bătaie de un grup de petrecăreți

Scandal în mijlocul străzii. Un polițist și un jandarm au fost luați la bătaie de un grup de petrecăreți

Image
Image

Un scandal monstru a avut loc duminică, pe o stradă din Arad, lăsându-se cu o bătaie în toată regula.

Potrivit Special Arad, un grup de aproximativ 15-20 de persoane au decis să petreacă în mijlocul străzii cu muzică și mult alcool.

Un apel la numărul de urgență 112 au alertat autoritățile că, pe strada Șezătorii din Arad, nu se respectă condițiile de izolare și că un grup numeros de indivizi petrec în mijlocul străzii. La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm, pentru a vedea exact despre ce este vorba. Ajunși la fața locului, oamenii legii au încercat să-i convingă pe petrecăreți să „spargă” petrecerea și să se întoarcă fiecare la casele lor, astfel de adunări fiind interzise prin ordonanță militară pe perioada situației de urgență.

Petrecăreții nu s-au lăsat convinși, spiritele s-au încins și indivizii au început să-i înjure și chiar să-i bruscheze pe cei doi. Totul a culminat cu o bătaie în toată regula.

Între timp, la fața locului au ajuns și alți colegi de-ai celor doi oameni ai legii, aceștia reușind să-i imobilizeze pe trei cei mai agresivi dintre scandalagii. În cele din urmă, scandalagii au fost reținuți pentru 24 de ore și amendați pentru mai multe încălcări ale legii, printre care și pentru încălcarea Ordonanțelor Militare. Totodată, acestora le-au fost întocmite dosare penale pentru ultraj și urmează să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

Imagine cu caracter ilustrativ, Special Arad.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.