Tânăr bătut, dezbrăcat, incendiat și lăsat să moară pe un trotuar, în Arad

Un tânăr de 29 de ani a fost atacat pe stradă și bătut până a ajuns în stare de inconștiență, pe o stradă din Arad. Atacatorii l-au dezbrăcat și i-ai incendiat hainele, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge.  Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple. A fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 29 de ani a fost atacat pe stradă și bătut până a ajuns în stare de inconștiență, pe o stradă din Arad. Atacatorii l-au dezbrăcat și i-ai incendiat hainele, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge. Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple. A fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a precizat pentru aradon.ro IPJ Arad.

Rudele tânărului bătut spun că acesta ar fi fost snopit în bătaie de trei persoane și ar fi fost și tâlhărit, victimei furându-i-se banii pe care îi avea asupra sa și telefonul mobil.

Potrivit sursei citate, IPJ Arad a mai anunțat faptul că trei tineri în vârstă de 19, 21 și 23 de ani sunt cercetați în stare de libertate. Identificarea lor a venit la câteva zile după comiterea faptei, autoritățile invocând faptul că starea victimei nu a permis ca aceasta să ofere indicii cu privire la agresori.

 

Sursă foto aradon.ro.

Image