fbpx

Tânăr bătut, dezbrăcat, incendiat și lăsat să moară pe un trotuar, în Arad

Tânăr bătut, dezbrăcat, incendiat și lăsat să moară pe un trotuar, în Arad

Image
Image

Un tânăr de 29 de ani a fost atacat pe stradă și bătut până a ajuns în stare de inconștiență, pe o stradă din Arad. Atacatorii l-au dezbrăcat și i-ai incendiat hainele, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge. Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple. A fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a precizat pentru aradon.ro IPJ Arad.

Rudele tânărului bătut spun că acesta ar fi fost snopit în bătaie de trei persoane și ar fi fost și tâlhărit, victimei furându-i-se banii pe care îi avea asupra sa și telefonul mobil.

Potrivit sursei citate, IPJ Arad a mai anunțat faptul că trei tineri în vârstă de 19, 21 și 23 de ani sunt cercetați în stare de libertate. Identificarea lor a venit la câteva zile după comiterea faptei, autoritățile invocând faptul că starea victimei nu a permis ca aceasta să ofere indicii cu privire la agresori.

 

Sursă foto aradon.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.