fbpx

Ucigașul fetiței de la Arad: “Mi-aș da viața să o aduc pe Antonia înapoi! Am iubit-o atât de mult!”

Ucigașul fetiței de la Arad: “Mi-aș da viața să o aduc pe Antonia înapoi! Am iubit-o atât de mult!”

Image
Image

Individul din Arad care și-a ucis în urmă cu două săptămâni fetița vitregă, de patru ani, a ajuns din nou la locul faptei. Flancat de mascații de la trupele speciale, bărbatul a arătat, pas cu pas anchetatorilor cum a ucis-o pe copilă, dar și cum a încercat să își acopere urmele. Tânărul de 23 de ani, aflat în arest preventiv, a făcut și primele declarații, cu ochii in lacrimi. Spune ca drogurile i-au luat mințile și că regretă ceea ce a făcut. 


Suspectul a fost scos din arest și dus în apartamentul în care și-a ucis fetița vitregă. A fost obligat să le explice din nou procurorilor cum i-a luat viața copilei de patru ani. Cuprins de regrete, bărbatul spune că nu şi-ar fi dorit niciodată să o omoare pe micuță.

”Regret ce am făcut, mi-aș da și viața să o aduc înapoi pe Antonia, am iubit-o atât de mult!

Eram poate influențat de droguri, n-a fost cu intenție, regret ce am făcut!”, spune bărbatul, în lacrimi potrivit antena3.ro.

Individul pune acum totul pe seama drogurilor pe care le consuma

”Inculpatul a recunoscut în întregime și a prezentat pe larg toate activitățile pe care le-a desfășurat în acea zi. A recunoscut și consumul de droguri, împrejurare relevată de către laboratorul toxicologic”, a declarat Pavel Pâlcu, procuror criminalist. 

”Orice consum de substanță poate crea un episod de euforie, senzație de creștere a capacității mentale și fizice, dar cu siguranță, poate modifica percepția. Este posibil ca, în anumite cazuri, să nu fie doar un episod, ci o tulburare serios instalată în urma acestor consumuri de substanțe”, spune psihologul Alice Chivu. 

Potrivit sursei citate anchetatorii au declarat că firul de păr care s-a găsit la locul faptei îi aparținea copilei. Acum mama fetiței ucise, împreună cu frățiorul acesteia se află într-un centru de protecție. Femeia încearcă să-şi revină din șoc şi caută răspunsuri.

”Mama nu a întrebat de criminal. În schimb inculpatul a întrebat de Sabrina, a solicitat să vină la arestul IPJ. I-am comunicat acest aspect clientei mele și mi-a spus că, la un moment dat, va dori să stea de vorbă cu el, să afle de ce și cum i-a omorât fetița”, a declarat Oana Lăzărescu, avocatul mamei fetiței. 

Procurorii se pregătesc să trimită dosarul în instanță.

Foto antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.